De speciaal geselecteerde koffiebonen zijn van de laatst beschikbare oogst en worden in onze micro branderij en koffie bar in Barneveld gebrand.

Vanaf 250 gram kan je vers gebrande single origin koffiebonen en de Sophias Coffee Blend verkrijgen. We vermelden onze branddatum op de verpakkingen en zorgen ervoor dat je je altijd verse koffiebonen hebt. Kom langs in onze micro branderij en koffie bar aan de Langstraat 12 in Barneveld om de diverse koffie smaken van Sophias Coffee te beleven.

Koffie is eigenlijk te vergelijken met wijn. Een Chardonnay uit Chili smaakt anders dan een Chardonnay uit Frankrijk. Dit geldt ook voor koffie. Een arabica koffieboon uit Brazilië smaakt anders dan een arabica koffieboon uit bijvoorbeeld India.

________________________________________________________________________________________________

Koffiebonen voor de horeca of op het werk

Heb je zelf een horeca zaak en op zoek naar echt verse koffie van een ambachtelijke branderij of wil je op je werk gewoon goeie koffie drinken, neem dan contact met ons op

Sophias Coffee Blend
Sophias Coffee Blend
Met trots presenteren we onze Sophias Coffee Blend Deze unieke blend  is speciaal samengesteld met vers gebrande koffiebonen. Een uitdagende en prikkelende koffie met een WOOW en AAAAH effect. Pittig en rokerig in het begin met tonen van donkere chocolade, mokka, karamel en een zachte afdronk. Heerlijk als espresso maar ook als cappuccino of filter koffie.
not rated  5,95 9,95 Opties selecteren
Brasil Santos
Brasil Santos

Kruidig, pittig en nootachtige smaakbeleving met een allround mondgevoel en zachte afdronk.

not rated  5,95 10,95 Opties selecteren
Guatemala Antigua
Guatemala Antigua
Guatemala Antigua Los Volcanes Een mooie verrassende koffie. Een van de persoonlijke favorieten van Sophias Coffee. Een pittige en licht fruitige koffie, met smaken als karamel, vanille en pure chocolade.
not rated  6,50 11,95 Opties selecteren
Indian Monsooned
Indian Monsooned
Indian Monsooned Malabar Een echter power koffie. Krachtig, pittig en rokerig van smaak met een stevige body. De bessen (koffiebonen) worden door de monsoon wind gedroogd.
not rated  6,75 11,95 Opties selecteren