De speciaal geselecteerde koffiebonen zijn van de laatst beschikbare oogst en worden in onze micro branderij en koffie bar in Barneveld gebrand.

Vanaf 250 gram kan je vers gebrande single origin koffiebonen en de Sophias Coffee Blend verkrijgen. We vermelden onze branddatum op de verpakkingen en zorgen ervoor dat je je verse koffiebonen binnen een paar dagen na het branden in huis hebt.

Wanneer je de koffiebonen voor donderdag 17.00 uur besteld hebt, kan je ze vrijdag vanaf 14.00 uur afhalen bij Sophias Coffee in het Centrum van Barneveld, dat scheelt je weer in de verzendkosten. locatie: Langstraat 12 Barneveld.

Koffie is eigenlijk te vergelijken met wijn. Een Chardonnay uit Chili smaakt anders dan een Chardonnay uit Frankrijk. Dit geldt ook voor koffie. Een arabica koffieboon uit Brazilië smaakt anders dan een arabica koffieboon uit bijvoorbeeld India.

Nieuwsgierig naar de smaak van onderstaande koffies? Klik dan op een van de producten om te lezen waar de koffie naar smaakt.

________________________________________________________________________________________________

Koffiebonen voor de horeca of op het werk

Heb je zelf een horeca zaak en op zoek naar echt verse koffie van een ambachtelijke branderij of wil je op je werk gewoon goeie koffie drinken, neem dan contact met ons op

Sophias Coffee Blend
Sophias Coffee Blend
Met trots presenteren we onze Sophias Coffee Blend Deze unieke blend  is speciaal samengesteld met vers gebrande koffiebonen. Een uitdagende en prikkelende koffie met een WOOW en AAAAH effect. Pittig en rokerig in het begin met tonen van donkere chocolade, mokka, karamel en een zachte afdronk. Heerlijk als espresso maar ook als cappuccino of filter koffie.
not rated  5,95 9,95 Opties selecteren
Brasil Santos
Brasil Santos

Kruidig, pittig en nootachtige smaakbeleving met een allround mondgevoel en zachte afdronk.

not rated  5,95 10,95 Opties selecteren
Guatemala Antigua
Guatemala Antigua
Guatemala Antigua Los Volcanes Een mooie verrassende koffie. Een van de persoonlijke favorieten van Sophias Coffee. Een pittige en licht fruitige koffie, met smaken als karamel, vanille en pure chocolade.
not rated  6,50 11,95 Opties selecteren
Costa Rica Tarrazu
Costa Rica Tarrazu
Costa Rica Tarrazu Een allround koffie die goed in balans is met een rijke body. Gevarieerde smaken zoals chocolade, karamel en lichte subtiele fruittonen.
not rated  6,95 12,95 Opties selecteren
Indian Monsooned
Indian Monsooned
Indian Monsooned Malabar Een echter power koffie. Krachtig, pittig en rokerig van smaak met een stevige body. De bessen (koffiebonen) worden door de monsoon wind gedroogd.
not rated  6,75 11,95 Opties selecteren
Verrassingsproefpakket
Verrassingsproefpakket
Laat je verrassen door 4 verschillende koffiesoorten. Welke je precies krijgt is voor Sophias Coffee een weet en voor jou een vraag. Maar je kan ervan uitgaan dat ze speciaal geselecteerd zijn en uiteraard vers gebrand. We hebben 2 soorten proefpakketten: MEDIUM: 4 x 200 gram koffiebonen € 19.95 LARGE: 4 x 400 gram koffiebonen € 37.95  
not rated  19,95 37,95 Opties selecteren