De koffie van Sophias Coffee wordt vers gebrand in onze eigen microbranderij in Barneveld Centrum. We gebruiken de laatst beschikbare groene oogst van de hoogste kwaliteit. Onze koffie wordt medium roast gebrand zodat alle smaaktonen van de koffiebonen tot hun recht komen. We bieden zowel gemalen koffie als koffiebonen aan geschikt voor elk type koffiemachine. Daarnaast is alles super vers en dat proef je.

Koffiebonen voor de horeca
Heb je zelf een horeca zaak en wil je ook alleen maar kwaliteit leveren? Ben je op zoek naar echt iets unieks? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met het zoeken naar de juiste koffie en trainen je waar nodig.

Koffiebonen op het werk
Begint jouw dag op het werk ook altijd met een kopje koffie? En wil je op je werk ook gewoon goede koffie drinken neem dan contact met ons op. De volgende bedrijven en restaurants gingen je al voor.

http://www.rosegardenbarneveld.nl
http://www.blusbarneveld.nl
http://www.werkloft.nl
http://www.e-difference.nl
http://www.zonnepanelenophetdak.nl
http://www.barneveldsebrillenwinkel.nl


Sophias Coffee Blend
Sophias Coffee Blend
Met trots presenteren we onze Sophias Coffee Blend De Sophias Coffee Blend. Een speciaal geselecteerde mix van diverse vers gebrande koffiebonen. Een volle aangename koffie met tonen van karamel, cacao en een vleugje citrus. Onze blend is zowel geschikt voor de espressomachine maar is ook heerlijk zacht als filter koffie. Een favoriete koffie van veel van onze gasten en thuisgebruikers.
not rated  6,25 10,25 Opties selecteren
Brasil Santos
Brasil Santos

Kruidig, pittigĀ en nootachtige smaakbeleving met een allround mondgevoel en zachte afdronk.

not rated  6,25 10,25 Opties selecteren
koffiebonen
Sophias Coffee Duette Stoer
Sophias Coffee Duette Stoer De Sophias Coffee Duette Stoer is een heerlijke krachtige en kruidige koffie die veel wordt gebruikt in vol automaten. Door de krachtige en kruidige eigenschappen heeft deze koffie de nodige pit en een rijke volle smaak.
not rated  6,25 10,25 Opties selecteren