Wekelijks wordt er in onze koffiebranderij verse koffie gebrand. Vanaf 250 gram kan je de koffie al bij ons bestellen of ophalen in de winkel. We bieden zowel gemalen koffie als koffiebonen aan. Onze koffie is geschikt voor elk type koffiemachine.

Koffiebonen voor de horeca
Heb je zelf een horeca zaak en wil je ook alleen maar kwaliteit leveren? Ben je op zoek naar echt iets unieks? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met het zoeken naar de juiste koffie en trainen je waar nodig.

Koffiebonen op het werk
Begint jouw dag op het werk ook altijd met een kopje koffie? En wil je op je werk ook gewoon goede koffie drinken neem dan contact met ons op. De volgende bedrijven en restaurants gingen je al voor.

http://www.rosegardenbarneveld.nl
http://www.blusbarneveld.nl
http://www.werkloft.nl
http://www.e-difference.nl
http://www.zonnepanelenophetdak.nl
http://www.barneveldsebrillenwinkel.nl


Koffie voor thuis
De koffie van Sophias Coffee wordt vers gebrand in onze eigen microbranderij in Barneveld Centrum. We gebruiken de laatst beschikbare groene oogst van de hoogste kwaliteit. Onze koffie wordt medium roast gebrand zodat alle smaaktonen van de koffiebonen tot hun recht komen. En alles is uiteraard super vers en dat proef je. Interesse in onze speciality coffee, neem dan contact met ons op of neem een kijkje in ons assortiment.

Sophias Coffee Blend
Sophias Coffee Blend
Met trots presenteren we onze Sophias Coffee Blend De Sophias Coffee Blend. Een speciaal geselecteerde mix van diverse vers gebrande koffiebonen. Een volle aangename koffie met tonen van karamel, cacao en een vleugje citrus. Onze blend is zowel geschikt voor de espressomachine maar is ook heerlijk zacht als filter koffie. Een favoriete koffie van veel van onze gasten en thuisgebruikers.
not rated  6,25 10,25 Opties selecteren
Brasil Santos
Brasil Santos

Kruidig, pittig en nootachtige smaakbeleving met een allround mondgevoel en zachte afdronk.

not rated  6,25 10,25 Opties selecteren
Guatemala Antigua
Guatemala Antigua
Guatemala Antigua Los Volcanes Een mooie verrassende single origin koffie. Deze single origin koffie is een van de favoriete single origin koffies van Sophias Coffee. Een pittige en licht fruitige koffie, met smaken als karamel, vanille en pure chocolade.
not rated  7,25 12,75 Opties selecteren
Indian Monsooned
Indian Monsooned
Indian Monsooned Malabar Een echter power koffie. Krachtig, pittig en rokerig van smaak met een stevige body. De bessen (koffiebonen) worden door de monsoon wind gedroogd.
not rated  6,25 10,25 Opties selecteren
koffiebonen
Sophias Coffee Duette Stoer
Sophias Coffee Duette Stoer De Sophias Coffee Duette Stoer is een heerlijke krachtige en kruidige koffie die veel wordt gebruikt in vol automaten. Door de krachtige en kruidige eigenschappen heeft deze koffie de nodige pit en een rijke volle smaak.
not rated  6,25 10,25 Opties selecteren