LET OP:
VAN 18 TM 27 FEBRUARI GEEN BEZORGING
Van 18 t/m 27 februari kunnen we helaas niet bezorgen. Je kan je koffie wel afhalen in Barneveld bij Oh Me Oh My Langstraat 12. Ze zijn wekelijks geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 15.00 uur.

Sophias Coffee
De koffie van Sophias Coffee wordt vers gebrand in onze eigen microbranderij in Barneveld Centrum. We gebruiken de laatst beschikbare groene oogst van de hoogste kwaliteit. Onze koffie wordt medium roast gebrand zodat alle smaaktonen van de koffiebonen tot hun recht komen. We bieden zowel gemalen koffie als koffiebonen aan geschikt voor elk type koffiemachine. Daarnaast is alles super vers en dat proef je.

Koffiebonen voor de horeca
Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe je een koffiebar moet runnen. We denken met je mee, stellen kritische vragen en zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf en je personeel haalt als het gaat om het zetten van hoogwaardige koffie. Alles om ervoor te zorgen dat je een optimaal rendement haalt met heerlijke koffie waar je gasten nog veel over na zullen praten.  Wil je meer weten over onze horeca service pakketten en trainingen, neem dan contact met ons op

Koffiebonen op het werk
Begint jouw dag op het werk ook altijd met een kopje koffie? En wil je op je werk ook gewoon goede koffie drinken neem dan contact met ons op. De volgende bedrijven en restaurants gingen je al voor.

http://www.rosegardenbarneveld.nl
http://www.blusbarneveld.nl
http://www.werkloft.nl
http://www.e-difference.nl
http://www.zonnepanelenophetdak.nl
http://www.barneveldsebrillenwinkel.nl


Sophias Coffee Blend Original
Sophias Coffee Blend Original
Met trots presenteren we onze Sophias Coffee Blend De Sophias Coffee Blend. Een speciaal geselecteerde mix van diverse vers gebrande koffiebonen. Een volle aangename koffie met tonen van karamel, cacao en een vleugje citrus. Onze blend is zowel geschikt voor de espressomachine maar is ook heerlijk zacht als filter koffie. Een favoriete koffie van veel van onze gasten en thuisgebruikers.
not rated  6,25 10,25 Opties selecteren
Brasil Santos
Brasil Santos

Kruidig, pittig en nootachtige smaakbeleving met een allround mondgevoel en zachte afdronk.

not rated  6,25 10,25 Opties selecteren
koffiebonen
Guatemala Antigua Los Volcanes
Sophias Coffee Guatemala Antigua Los Volcanes Deze single origin typeert zich door zijn volle smaak met de warme tonen van chocolade gecombineerd met een frisse afdronk. Een van onze favoriete single origins.
not rated  7,25 12,25 Opties selecteren
koffiebonen
Indian Monsooned Malabar
Sophias Coffee Indian Monsooned Malabar Deze single origin is in aanraking gekomen met de monsoon regen en wind in India. Door de lichte branding van deze unieke boon krijgt de koffie een heerlijke kruidige smaak met een rokerig en aardse afdronk.
not rated  6,25 10,25 Opties selecteren
koffiebonen
Sophias Coffee Duette Spannend
Sophias Coffee Duette Spannend Deze spannende Duette is erg verrassend. Een pittige en romige chocolade smaak met een verrassende frisse afdronk. Een volle en onverwachte smaaksensatie. Met koffiebonen uit Guatemala en India.
not rated  6,50 10,95 Opties selecteren
koffiebonen
Sophias Coffee Duette Stoer
Sophias Coffee Duette Stoer De Sophias Coffee Duette Stoer is een heerlijke krachtige en kruidige koffie die veel wordt gebruikt in vol automaten. Door de krachtige en kruidige eigenschappen heeft deze koffie de nodige pit en een rijke volle smaak. Met koffiebonen uit Brazili√ę en Togo
not rated  6,25 10,25 Opties selecteren